Show simple item record

dc.contributor.authorLira, Osman de Oliveirapt-BR
dc.contributor.corporatenameFundação Nacional de Saúde (Funasa)pt_BR
dc.date.accessioned2021-07-28T18:48:01Z
dc.date.available2021-07-28T18:48:01Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.urihttps://repositorio.funasa.gov.br//handle/123456789/491
dc.description.abstractA presente publicação, intitulada Manual de Controle da Qualidade da Água para Técnicos que Trabalham em ETAS, foi elaborada de forma a cooperar com o fomento e o apoio técnico ao controle da qualidade da água para consumo humano junto às estações de tratamento de água, além de suas dificuldades técnicas e operacionais, como uma das principais ações de saúde ambiental desenvolvidas pela Fundação Nacional de Saúde (Funasa).pt_BR
dc.language.isoptpt_BR
dc.publisherFunasapt_BR
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.pt_BRpt_BR
dc.subjectControle da Qualidade da Águapt_BR
dc.subjectCaracterísticas da Águapt_BR
dc.subjectCianobactériaspt_BR
dc.subjectFluoretaçãopt_BR
dc.subjectCiclo Hidrológicopt_BR
dc.titleManual de controle da qualidade da água para técnicos que trabalham em ETASpt_BR
dc.typeManualpt_BR
bireme.publisher.countryBrasilpt_BR
bireme.publisher.stateDistrito Federalpt_BR
bireme.publisher.cityBrasíliapt_BR


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.pt_BR
This is an open access article distributed under the terms of the Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 IGO License, which permits use, distribution, and reproduction in any medium, provided the original work is properly cited. No modifications or commercial use of this article are permitted. In any reproduction of this article there should not be any suggestion that PAHO or this article endorse any specific organization or products. The use of the PAHO logo is not permitted. This notice should be preserved along with the article's original URL.