Show simple item record

dc.contributor.authorValente, Marinaldo da Silvapt-BR
dc.contributor.corporatenameFundação Nacional de Saúde (Funasa)pt_BR
dc.date.accessioned2021-08-09T14:21:25Z
dc.date.available2021-08-09T14:21:25Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttps://repositorio.funasa.gov.br//handle/123456789/507
dc.description.abstractEsse manual, elaborado de forma e linguagem simples, tem como objetivo auxiliar pessoas que trabalham nos laboratórios de controle da qualidade da água de estações de tratamento de pequeno e médio portes no desenvolvimento de suas atividades diárias. A ideia surgiu da necessidade de se ter no laboratório um instrumento de consulta que pudesse acompanhar os passos do técnico a todo instante e em qualquer lugar.pt_BR
dc.language.isoptpt_BR
dc.publisherFunasapt_BR
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.pt_BRpt_BR
dc.subjectBactériaspt_BR
dc.subjectAmostras de Águapt_BR
dc.subjectColiformespt_BR
dc.subjectAlcalinidade da Águapt_BR
dc.subjectCloretospt_BR
dc.subjectAlumíniopt_BR
dc.subjectTurbidez da Águapt_BR
dc.titleManual prático de análise de águapt_BR
dc.title.alternativePractical manual on water analysispt_BR
dc.title.alternativeManual práctico de análisis de aguapt_BR
dc.typeManualpt_BR
bireme.publisher.countryBrasilpt_BR
bireme.publisher.stateDistrito Federalpt_BR
bireme.publisher.cityBrasíliapt_BR


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.pt_BR
This is an open access article distributed under the terms of the Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 IGO License, which permits use, distribution, and reproduction in any medium, provided the original work is properly cited. No modifications or commercial use of this article are permitted. In any reproduction of this article there should not be any suggestion that PAHO or this article endorse any specific organization or products. The use of the PAHO logo is not permitted. This notice should be preserved along with the article's original URL.