Show simple item record

dc.contributor.authorFundação Serviços de Saúde Pública - SESPpt_BR
dc.contributor.corporatenameFundação Nacional de Saúde (Funasa)pt_BR
dc.date.accessioned2022-11-24T16:57:39Z
dc.date.available2022-11-24T16:57:39Z
dc.date.issued1982
dc.identifier.urihttps://repositorio.funasa.gov.br//handle/123456789/728
dc.description.abstractO manual de administração de serviços de Água e Esgoto tem por objetivo a uniformização de métodos e rotinas de trabalho das autarquias municipais(SAAE, SAMAE, SAA, SAE, DAE, DEMAE e Agências), que mediante convênio são administradas pela fundação serviços de saúde Pública O Referido trabalho foi desenvolvido em quatro volumes distinto, abrangendo os diversos setores que compõem a área de atuação administrativa, como as seguir Volume I - Contabilidade, Volume II - Material de Património, Volume III - Contras e Consumo, Volume IV - Pessoalpt_BR
dc.description.notesVolume II - Material e Patrimóniopt_BR
dc.language.isoptpt_BR
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.pt_BRpt_BR
dc.subjectSaneamentopt_BR
dc.subjectMaterial Particuladopt_BR
dc.subjectContabilidadept_BR
dc.subjectArmazenamento de Produtospt_BR
dc.subjectContratospt_BR
dc.subjectLegislaçãopt_BR
dc.titleManual de Administração de serviços de Água e Esgotopt_BR
dc.typeManualpt_BR
bireme.publisher.countryBrasilpt_BR


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.pt_BR
This is an open access article distributed under the terms of the Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 IGO License, which permits use, distribution, and reproduction in any medium, provided the original work is properly cited. No modifications or commercial use of this article are permitted. In any reproduction of this article there should not be any suggestion that PAHO or this article endorse any specific organization or products. The use of the PAHO logo is not permitted. This notice should be preserved along with the article's original URL.