Show simple item record

dc.contributor.authorZanta, Viviana Mariapt-BR
dc.contributor.corporatenameFundação Nacional de Saúde (Funasa)pt_BR
dc.date.accessioned2021-10-08T17:53:09Z
dc.date.available2021-10-08T17:53:09Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttps://repositorio.funasa.gov.br//handle/123456789/629
dc.description.abstractEste livro de receitas é parte do projeto desenvolvido no município de Alagoinhas intitulado Proposta de Melhorias no Sistema de Manejo e Disposição dos Resíduos Sólidos Para Pequenas Comunidades (Proresol). No decorrer do projeto verificou-se a necessidade de realizar oficinas nas comunidades estudadas que pudessem contribuir para um maior conhecimento das questões relacionadas aos resíduos sólidos. Uma destas questões diz respeito ao reaproveitamento de alimentos.pt_BR
dc.description.notes1ª edição – 2ª reimpressão – 2013 – 3.000 exemplarespt-BR
dc.language.isoptpt_BR
dc.publisherFunasapt_BR
dc.relation.ispartofseriesResíduos sólidos;
dc.relation.ispartofseriesEngenharia Ambiental;
dc.relation.ispartofseriesMelhorias Sanitárias;
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.pt_BRpt_BR
dc.subjectReaproveitamento de Alimentospt_BR
dc.subjectSistema de Manejopt_BR
dc.subjectMelhorias sanitáriaspt_BR
dc.subjectResíduos sólidospt_BR
dc.subjectEngenharia Ambientalpt_BR
dc.titleReceitas de Dona Maria: receitas alternativas com o objetivo de incentivar o aproveitamento de alimentospt_BR
dc.typePublicaçãopt_BR
bireme.publisher.countryBrasilpt_BR
bireme.publisher.stateDistrito Federalpt_BR
bireme.publisher.cityBrasíliapt_BR
bireme.subjectResíduos Sólidospt_BR
bireme.subjectResíduos Sólidospt_BR
bireme.subjectReaproveitamento de Alimentospt_BR


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.pt_BR
This is an open access article distributed under the terms of the Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 IGO License, which permits use, distribution, and reproduction in any medium, provided the original work is properly cited. No modifications or commercial use of this article are permitted. In any reproduction of this article there should not be any suggestion that PAHO or this article endorse any specific organization or products. The use of the PAHO logo is not permitted. This notice should be preserved along with the article's original URL.